Hírek


Második helyen zárta az emléktornát az igazgatóság csapata
2016. május 28. 14:35
Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg Salgótarjánban, a Sportcentrum salakos pályáján a Baranyi Tamás Emléktornát. A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület által szervezett barátságos versengésen az előző évek hagyományainak megfelelően a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyeválogatottja is részt vett.

A ma, május 28-án megtartott emléktorna az egyesület alapító tagjának, a 2005-ben elhunyt Baranyi Tamásnak állít évről évre emléket, emellett nem titkolt céljuk a szervezőknek a kispályás labdarúgás népszerűségének növelése. A rendezvényen, ahol a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is képviselte magát, két csoportban, két pályán, körmérkőzéses rendszerben dőlt el az eredmény. A megyei katasztrófavédelem tíz főből álló csapatot indított, a csapattagok: Longauer Péter tűzoltó százados, Hegedűs Péter tűzoltó zászlós, Balogh Gergely tűzoltó zászlós, Szőllősi Tamás tűzoltó főtörzsőrmester, Ráduly Ádám tűzoltó törzsőrmester, Fodor Máté tűzoltó őrmester, Sándor Attila tűzoltó őrmester, Kurcsik Gergő tűzoltó őrmester, Szilágyi Ádám és Puporka Dániel. A tűzoltókból álló csapat első meccsét a „Harmadik Műszak” nevet viselő csapattal vívta, az eredmény 1:0 lett a tűzoltók javára, a második körben a „Mátranovák” csapatával mérkőztek, s jelentős gólmennyiséggel, 7:0-ra nyertek, a harmadik meccset pedig a „Rózsaszín Párducokkal” játszották, s innen is győztesként, 5:0 eredménnyel kerültek ki. Csoportjukban három győztes meccset tudhattak tehát magukénak, így jutottak tovább a végső döntőbe, ahol a „Plató” csapata bizonyult jobbnak, a végeredmény 2:0 lett az ő javukra. A „Katasztrófavédelem” nevet viselő, tűzoltókból álló csapat a szintén előkelő második helyen zárta az emlékversenyt, hat csapatot maguk mögé utasítva. Az ezüstérem mellett a torna legjobb kapusának járó elismerést is a tűzoltók csapata hódította el, Puporka Dániel védett ugyanis a bírálóbizottság és a közönség szerint is a legjobban a mérkőzések során. A kiélezett küzdelemben zajló torna remek felkészülés volt a katasztrófavédelmi megyeválogatottnak a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Kispályás Labdarúgó Bajnokságára, amelynek idén Nógrád megye megyeszékhelye, Salgótarján ad majd otthont június közepén.


 

Kapcsolódó képek:

Második helyen zárta az emléktornát az igazgatóság csapata Második helyen zárta az emléktornát az igazgatóság csapata Második helyen zárta az emléktornát az igazgatóság csapata
>>> További képek a galériában <<<