Hírek


Horgászverseny Ludányhalásziban
2015. október 01. 14:04
Idén második alkalommal rendezték meg a megye tűzoltóinak a 24 órás páros horgászversenyt a Ludányhalászi Sóderbánya-tónál.

A szeptember 29-én kezdődő versenyt 10 órakor Okolenszki Gábor tűzoltó alezredes, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Balassagyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltségének vezetője és Albach Róbert, az Öreg potyka horgász egyesület elnöke nyitotta meg, melyben kiemelték az előző évi sikereket és a nagy létszámú jelentkezést, valamint sok sikert és jó fogásokat kívántak a résztvevőknek.

A megnyitót követően a versenyzőket tájékoztatták a versenyszabályzatról, majd kisorsolták a párok helyeit a vízparton és tizenegy órakor kezdetét vette a verseny. A tizenkét páros kitartása a hűvös, szeles idő ellenére sem hagyott alább, a verseny a jókedv jegyében zajlott le. A versenyszabályzatnak megfelelően csak a pontyok és az amurok számítottak, melyeknek a mérete az alsóhatárt is el kellett érnie.

A 24 órás versenyzés után összesítették a fogásokat. A Csabik C.T. tagjai, Szabó Csaba tűzoltó őrnagy és Horváth Csaba tűzoltó százados lettek az első helyezettek, akik 21,8 kilogramm halat fogtak ki. A második helyen a Szabó Tamás tűzoltó főtörzsőrmester és Cserzsovszky Gábor tűzoltó zászlós alkotta Hátul-Izo Team végzett 12,1 kilogramm fogással. Vad-Hordó C.T. csapata, Vadas Tamás c. tűzoltó törzszászlós és Hordós Dániel tűzoltó főhadnagy, 9,8 kilogramm hallal lett a harmadik. Az egyéni legnagyobb fogásban Szabó Csaba győzedelmeskedett, 11,3 kilogrammal.

A záróünnepséget követően a szervezők és a versenyzők egy közös ebéddel zárták a versenyt.

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Horgászverseny Ludányhalásziban Horgászverseny Ludányhalásziban Horgászverseny Ludányhalásziban
>>> További képek a galériában <<<