Hírek


I. Mikulás-kupa a Bátonyterenyei Sportcsarnokban
2014. december 10. 08:47
Kispályás megyei labdarúgó tornát rendezett a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság december 9-én a Bátonyterenyei Városi Sportcsarnokban, az első helyért járó kupát az igazgatóság csapata nyerte el.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett tornán nyolc csapat méretett meg, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei csapata és I. csapata, a salgótarjáni, a pásztói és balassagyarmati hivatásos tűzoltó-parancsnokságok csapatai, valamint a berceli, rétsági és szécsényi katasztrófavédelmi őrsök csapatai egyaránt képviselték magukat. A csapatok között kétszer tizenöt perces körmérkőzésekkel dőltek el két csoportban az eredmények, majd a csoportelsők az első, míg a csoportban másodikak a harmadik helyezésért mérkőztek.

A bronzmérkőzést a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság I. csapata a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapatával játszotta, amelyből végül a salgótarjániak kerültek ki győztesként. Az első helyért a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei csapata mérkőzött a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapatával, amely döntetlenre végződött. A 2:2-es eredményt követően büntető rúgások következtek, amelynek eredményeként végül az igazgatóság megyei csapata lett az I. Mikulás-kupa győztese. Az első helyért járó díj mellett a csapat hazahozhatta a Bátonyterenye Város Önkormányzata által felajánlott vándorserleget is, amelyet azzal a nem titkolt céllal adott át Berecz György tűzoltó ezredes, megyei igazgatónak Nagy-Majdon József, a város polgármestere, hogy a következő években is Bátonyterenyén kerüljön majd megrendezésre a torna. Az első három helyezetten túl kihirdették a kupa legjobb kapusát is, aki Antal István tűzoltó alezredes, megyei igazgató-helyettes lett, valamint gólkirálynak járó elismerés is gazdára talált Balogh Gergely tűzoltó zászlósnál, a salgótarjáni tűzoltók gépjárművezetőjénél.

Az I. Mikulás-kupa végezetül a megyei katasztrófavédelmi csapat és a Bátonyterenye Város Önkormányzatának csapata között játszott barátságos mérkőzéssel zárult.


 

Kapcsolódó képek:

I. Mikulás-kupa a Bátonyterenyei Sportcsarnokban I. Mikulás-kupa a Bátonyterenyei Sportcsarnokban I. Mikulás-kupa a Bátonyterenyei Sportcsarnokban
>>> További képek a galériában <<<