Hírek


Helytállás az Országos Kispályás Labdarúgó Tornán
2014. június 20. 13:32
2014. június 18-19-én Tolna megyében került megrendezésre az Országos Kispályás Labdarúgó Torna. A szekszárdi műfüves pályán a 19 megye, valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egy-egy csapata, összesen 21 gárda versenyzett.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata - a nagy távolsága miatt - a verseny előtti napon érkezett a helyszínre, így az utazás fáradalmaitól mentesen, kipihenten állhattak szerdán a kezdőrúgáshoz. A torna első meccsét a sorsolásnak köszönhetően a tavalyi döntős Baranya megyei csapattal játszották, 4-1 arányú Nógrádi győzelemmel. Ez után a lélektanilag fontos három pont után olyannyira szépen meneteltek, hogy az öt meccsből négyet győzelemmel, egyet pedig döntetlennel zártak. Ezzel az eredménnyel az igen erős hatos csoportból csoportelsőként jutottak tovább a másnapi döntőre.

A második nap nyitó meccsén  Hajdú-Bihar megye csapata ellen játszottak, amelyen 2-1-es vereséget szenvedtek, majd a hátralévő két meccsen is elpártolt tőlük a szerencse, így három vereség után az előkelő 8. helyezést szerezték meg.

Dr. Balázs Gábor tűzoltó alezredes, Tolna megyei katasztrófavédelmi igazgató megnyitó beszédében a fair play-re hívta fel a játékosok figyelmét, amelyet a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata olyannyira komolyan vett, hogy Péter Zsolt tűzoltó alezredestől, az Oktatásigazgatási és Kiképzési Főosztály kiemelt főelőadójától a Nógrád megyei csapat vehette át a labdarúgó torna legsportszerűbb csapatának járó díjat. A tornát Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapata nyerte.

Csapattagok: Virág Zsolt tűzoltó őrnagy, Huttyán Attila tűzoltó főtörzsőrmester, Toldi Miklós tűzoltó főtörzsőrmester, Pásztor János tűzoltó főtörzsőrmester, Hordós Dániel tűzoltó zászlós, Balogh Gergely tűzoltó zászlós, Sándor Attila tűzoltó őrmester, Szőllősi Tamás tűzoltó főtörzsőrmester, Fodor Máté tűzoltó őrmester, Ráduly Ádám tűzoltó őrmester.

Csapatvezető Longauer Péter tűzoltó hadnagy, megyei sporttiszt.

 

A képeket a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa készítette.


 

Kapcsolódó képek:

Helytállás az Országos Kispályás Labdarúgó Tornán Helytállás az Országos Kispályás Labdarúgó Tornán Helytállás az Országos Kispályás Labdarúgó Tornán
>>> További képek a galériában <<<