Hírek


Fejtetőn állt meg az autó
2019. április 18. 14:17

Hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben.

Tegnap történt
2019. április 17. 12:49

Balesethez és vegetációs tüzekhez is riasztották a tűzoltókat.

Dorogházai általános iskola nyerte el a vándorkupát
2019. április 16. 08:52

Huszonhatodik alkalommal rendezték meg a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Nógrád megyei területi döntőjét pénteken Salgótarjánban. Nógrád megye négy általános iskolás és öt középiskolás csapata elméletben és gyakorlatban is bizonyíthatta a tanév során elsajátítottakat. Általános iskolások korcsoportjában a dorogháziak először nyerték meg a versenyt, a középiskolások közül pedig a salgótarjáni „gépiparisok” megvédték címüket.

Balesetek a hétvégén
2019. április 15. 10:49

Két balesethez is vonultak a megye hivatásos tűzoltói az elmúlt hétvégén.

V. Karancs Gyalogtúra
2019. április 15. 10:27

Nógrád megye újabb páratlan szépségű látványosságához, a Szilváskőhöz kirándultak el a V. Karancs Gyalogtúra és Családi Nap résztvevői szombaton.

Ismerd meg munkánkat!
2019. április 11. 12:34

Minden középiskolai tanulmányait folytató diákot szeretnénk arra ösztönözni, hogy a katasztrófavédelem szervezeti egységeinél töltse el kötelező közösségi szolgálatát.

Az idén is hétszázmillió forint jut az önkéntesek támogatására
2019. április 10. 15:02

A központi költségvetésben a tavalyi évhez hasonlóan összesen hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Ebből az összegből hatszázmillió forintra az önkéntes tűzoltó egyesületek, százmillió forintra pedig a mentőszervezetek pályázhatnak.

Bajban volt a cica...
2019. április 10. 13:16

Becsúszott és be is szorult egy épület hat méter magasságban lévő ereszcsatornájába egy macska tegnap délben a Nógrád megyei Litkén. A bajba jutott állat önerejéből nem tudott onnan kimászni, ezért a szécsényi hivatásos tűzoltók siettek a segítségére. Kihúzós létrával megközelítették, majd épségben lementették a kisállatot.