Hírek


Terepjáró borult fel Cered és Bárna között
2018. február 20. 10:59

Egy terepjáró borult fel tegnap este Cered és Bárna között, egyik utasa kizuhant a járműből és súlyosan megsérült.

Hat ifjú tűzoltó kezdte meg szolgálatát Nógrád megyében
2018. február 19. 15:58

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ február 16-án százhuszonhárom, frissen végzett tűzoltót bocsátott ki. Az újoncok közül hatan Nógrád megye mentő-tűzvédelmét erősítik mától.

Nyári konyhában csaptak fel a lángok
2018. február 19. 13:46

Tűz volt egy tizenhat négyzetméteres nyári konyhában tegnap kora délután Somoskőújfaluban, a Somosi úton. A Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a lakók megfékezték a tüzet, az egység utómunkálatokat végzett. A tűzben egy ember súlyosan megégett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó
2018. február 19. 13:04

Villanyoszlopnak rohant egy autó tegnap Nógrádmegyerben, a Petőfi úton. A kocsiban hárman utaztak, ők mindannyian segítség nélkül ki tudtak szállni a járműből. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd biztosították a helyszínt, míg az áramszolgáltató munkatársai meg nem érkeztek, hiszen a villanyoszlop megsérült, a kocsi tartotta azt.

Tetejére borulva állt meg egy autó..
2018. február 16. 12:06

Tetejére borult egy személyautó tegnap, kora reggel Patak és Dejtár között, a járműben csak a sofőr utazott, aki megsérült a balesetben, de nem szorult be az autóba. A rétsági katasztrófavédelmi őrs tűzoltói áramtalanították, majd kerekeire állították a kocsit, ezt követően a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Kamion és személyautó ütközött Jobbágyinál
2018. február 15. 11:57

Összeütközött egy személyautó és egy kamion tegnap este a 21-es főúton, Jobbágyinál.

Tűzoltói beavatkozások a havazás miatt...
2018. február 14. 21:00

Tegnap és ma több alkalommal is azért riasztották a Nógrád megyei tűzoltókat, hogy felszámolják a havazásból adódó károkat.

Osztálykirándulás és szelfi Brúnó századossal, a tűzoltó kutyával!
2018. február 14. 14:04

Fényképezkedj Brúnóval, járd körbe a laktanyát, tudj meg izgalmas részleteket a tűzoltói hivatásról, rajzold- vagy írd le és küld vissza a megélt élményeidet, majd nyerj egy egyedülálló tűzoltóbemutatót óvodádnak vagy iskoládnak.